VismaEaccounting_koppeling_ComandiHet Comandi Management Dashboard heeft een optimale koppeling met Visma eAccounting. De financiële data komt volautomatisch uit Visma eAccounting beschikbaar in het Comandi Management Dashboard.

Voordelen Comandi Management Dashboard i.s.m. Visma eAccounting
1. Eén dashboard voor de beste management rapportage: visueel en to-the-point;
2. Visma eAccounting verwerkt de financiële data, Comandi visualiseert en rapporteert;
3. Real-time inzicht;
4. Gebruiksvriendelijke forecasting op resultaat- en liquiditeitsniveau.

Propositie Comandi Management Dashboards
1. Ontzorging
Comandi haalt uw data volledig automatisch op. Dit betekent dat u geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data of het opstellen van rapportages. U kunt al uw tijd steken in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen.

2. Inzicht
Door informatie uit verschillende bronnen te combineren in één overzichtelijk dashboard ontstaat een volledig beeld over uw bedrijfsprestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld KPI’s opstellen met informatie uit financiële & operationele bronnen. Hierdoor kunt u direct bronoverschrijdende situaties overzien, doorgronden en op basis daarvan handelen.

3. Focus
De verschillende features van Comandi Dashboard stellen u in staat om overzicht te bewaren maar ook in te zoomen op specifieke zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld desgewenst gebruikerspecifieke KPI’s opstellen, verschillende benchmarks toepassen, scenario planningen maken, cashflow analyseren, investeringen simuleren en tot op productniveau ontwikkelingen volgen.

Propositie Visma eAccounting
Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met Visma eAccounting. Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Heeft u interesse in of vragen over het Comandi Management Dashboard i.c.m. Visma eAccounting? Neem dan contact met ons op.

Gratis demo aanvragen