Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem.

Wij zijn er voor je om je verder te helpen. Kies hieronder hoe we je het beste kunnen helpen.

Technische Support

Heb je een technische vraag? Wij zijn er voor je! 

Bel naar support: +31 (0)10 313 2601
Stuur een email: support@comandi.nl 
Ticket aanmaken? Login op Zendesk
Support op afstand? Laat een support teamlid meekijken via een Teamviewer sessie.

Teamviewer sessie

Om je zo snel mogelijk te helpen werken we veel met Teamviewer. Dit is een software programma dat support & toegang op afstand mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we live met je meekijken en eventuele aanpassingen doorvoeren, terwijl we telefonisch contact hebben. Teamviewer is bovendien veilig en stabiel, gegevens en gesprekken zijn vertrouwelijk en moeten dat tenslotte ook blijven.

Stap voor stap teamviewer gebruiken

Stap 1: Bel naar Comandi Support (+31 (0)10 313 2601)
Stap 2: Download hier (klik hier) de remote support tool
Stap 3: Accepteer de download. Druk op “Run” of op “Uitvoeren”(Windows) of klik rechts bovenin op de downloadknop en open het bestand wat zojuist is gedownload (Mac)
Stap 4: Geef je ID door aan de medewerker van Comandi die je aan de telefoon hebt

Veel gestelde vragen

Kan ik een demo ontvangen?

Zeker! We komen graag langs om jouw wensen in kaart te brengen, de mogelijkheden te bespreken en een demo te geven. Vul het contact formulier in en we nemen contact op met je om een demo te plannen.

Welke kosten zijn aan Comandi verbonden?

Op basis van jouw wensen en de geselecteerde specificaties kunnen wij een op maat gemaakte offerte opsturen. Voor meer informatie over de verschillende opties zie onze Oplossingen pagina.

Hoeveel gebruikers kan in aansluiten?

De software heeft de mogelijkheid om onbeperkt gebruikers aan te maken. Afhankelijk van het gekozen suite kunnen hier limieten aan worden gezet.

Kan ik benchmarks opstellen op basis van branche gegevens?

Yes! Benchmarks kunnen worden opgesteld uit jouw eigen klanten bestand, maar ook op basis van branchegegevens zoals SRA BiZ.

Kan ik een standaard template maken voor al mijn accounts/administraties?

Ja zeker, zo kan je aardig wat tijd besparen en kan je ook makkelijk een eigen benchmark creëren. Door een standaard te gebruiken wordt het makkelijk voor jouw als accountant maar ook makkelijk voor jouw klanten om in gesprek te gaan over de meest actuele cijfers. Zo wordt het ook makkelijker te zien wanneer er moet worden bijgestuurd of actie worden ondernomen.

Hoe snel kan ik starten met Comandi?

Starten met Comandi is simpel en snel. Zo kan je binnen 1 maand al aan de slag gaan met adviseren. Voor een compleet overzicht van het onboarding process zie onze onboarding pagina.

Hoeveel administraties kan ik aansluiten?

De software heeft de mogelijkheid om onbeperkt administraties aan te maken. Afhankelijk van het gekozen suite kunnen hier limieten aan worden gezet.

Hoe kan ik de rechten beheren?

Rechten kunnen op verschillende niveaus worden beheerd van kantoor tot administratie. Zo kunnen administraties of gebruikers binnen administraties rechten op verschillende niveaus worden verleend.

Kan ik samenstel dossiers/jaarrekeningen met Comandi maken?

Comandi gelooft in aansturen op actuele data en ontwikkeld zich naar die visie. Dashboards tonen daarom het meest up-to-date informatie en kunnen geen rapportages worden opgemaakt.

Is het mogelijk met SSO via mijn eigen klantportaal te kunnen inloggen?

Gebruikers van Comandi kunnen via single-sign-on inloggen. Zo is het voor de gebruiker nog makkelijker om verschillende systemen te koppelen. Jouw Comandi Dashboard kan hier als onderdeel in worden ondergebracht met een single-sign-on systeem.

Is Comandi ook als private label beschikbaar?

Gebruikers van Comandi kunnen via single-sign-on inloggen. Zo is het voor de gebruiker nog makkelijker om verschillende systemen te koppelen. Jouw Comandi Dashboard kan hier als onderdeel in worden ondergebracht met een single sign-on systeem.

Kan ik Comandi op mijn mobile device gebruiken?

Zeker! Comandi is geschikt voor gebruik op jouw mobiele device.

Zijn er trainingen beschikbaar?

Verschillende trainingen zijn beschikbaar om er voor te zorgen dat jij alle opties onder de knie krijg. Na een uitgebreide onboarding zijn onze Support en Customer Success Managers beschikbaar voor al jouw vragen.

Met welke applicaties kan Comandi koppelen?

Het Comandi Management Dashboard kan aangesloten worden op vrijwel alle bestaande software en databronnen zoals boekhoud pakketten, Google Analytics en meer. Dit zorgt voor een complete overzicht van management informatie, visueel en to-the-point.

Hoe up to date is alle informatie in mijn dashboard?

Alle data in jouw dashboard is real-time en kan op elk moment worden ge-update.

Wat zijn de voordelen van Comandi?

Met een business dashboard van Comandi krijg je in één overzicht al jouw financiële en operationele data. Maak gebruik van onze flexibele output, Liquiditeitsprognose en Input API. Haal meer uit jouw data.

Wij gebruiken 13 periodes voor onze reporting. Kan ik dit ook in mijn dashboard instellen/weergeven?

Comandi kan alle verschillende boekjaar indelingen gebruiken.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen?

Neem contact op voor een afspraak en ervaar zelf welke voordelen Comandi
biedt voor jou als ondernemer of adviseur.

Demo aanvragen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.