Delen
25 Oct

Bezoek ons (gratis) op de Financial Systems 2016

Op 26 mei staat Comandi op de Financial Systems 2016. Zoals de organisatie zelf zegt is het dé IT Beurs voor Financials. Financial Systems biedt een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT oplossingen en diensten bestemd voor financiële professionals.

Ruim 40 toonaangevende leveranciers tonen innovatieve tools op het gebied van boekhoudsystemen tot payment solutions, van BI tools tot dashboards, van proces automatisering tot planningstools, van consolidatie systemen tot rapportage tools. Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor financiële professionals komen aan bod.

Comandi Management Dashboards nodigt u uit
Omdat Comandi onder de 40 toonaangevende leveranciers valt voor financiële professionals zijn wij aanwezig tijdens deze unieke dag. Streeft u naar high-performance en wilt u een kijkje nemen in de software van de vele leveranciers? Dan bent u van harte welkom. Wij nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken of één van onze twee presentaties op het podium te bekijken. Uiteraard kunt u ook andere stand houders bezoeken.

Indien u aanwezig wilt zijn dan kunt u uw aanvraag indienen via ons contact formulier (voor 24 mei) en dan zorgen wij voor, geheel vrijblijvend, voor uw toegangsbewijs.

Nationale Accountancy Awards
De beste accountants bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde. Wie zijn het? 100 kantoren zijn inmiddels voorgedragen voor de Nationale Accountancy Awards. De beste kantoren krijgen het predicaat Accountancy 50. Tijdens de Financial Systems beurs op 26 mei worden de beste accountants van Nederland bekend gemaakt. Breng uw stem uit via AccountancyAwards.nl.

Ontmoet de Robot Financial tijdens Financial Systems
In het nieuws: Google computer verslaat wereldkampioen Go. Met overtuigende cijfers en zeer creatief spel. What’s next? De voorspelling is dat computers de komende honderd jaar dankzij kunstmatige intelligentie slimmer worden dan mensen. En dat de computer dankzij robotica en zelf-lerende software steeds meer taken van ons gaat overnemen. Ook uw taken. Een robot kan sneller patronen herkennen, laat zich niet afleiden en gaat secuurder te werk. De perfecte financial is een robot!

U kunt op 26 mei tijdens de opening van de Financial Systems Beurs getuige zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robotica. Tijdens een verrassende presentatie leert u hoe robotica onze toekomst gaat bepalen. Schrijf u vandaag nog in en ontmoet de robot waarmee u binnenkort uw kantoor deelt.

https://youtu.be/GGStaxGtVeU

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.