Over Comandi Dashboard [VIDEO]

Over Comandi Dashboard [VIDEO]

Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. U wilt trends eerder signaleren dan uw concurrenten? Sturen op realtime financiele en operationele data? Sneller en betere beslissingen nemen? Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn. Met Comandi bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit!

Benieuwd naar Comandi Dashboard? Bekijk onderstaande video voor een eerste introductie!

COMANDI DASHBOARD:

Propositie Comandi Management Dashboards
1. Ontzorging
Comandi haalt uw data volledig automatisch op. Dit betekent dat u geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data of het opstellen van rapportages. U kunt al uw tijd steken in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen.

2. Inzicht
Door informatie uit verschillende bronnen te combineren in één overzichtelijk dashboard ontstaat een volledig beeld over uw bedrijfsprestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld KPI’s opstellen met informatie uit financiële & operationele bronnen. Hierdoor kunt u direct bronoverschrijdende situaties overzien, doorgronden en op basis daarvan handelen.

3. Focus
De verschillende features van Comandi Dashboard stellen u in staat om overzicht te bewaren maar ook in te zoomen op specifieke zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld desgewenst gebruikerspecifieke KPI’s opstellen, verschillende benchmarks toepassen, scenario planningen maken, cashflow analyseren, investeringen simuleren en tot op productniveau ontwikkelingen volgen.

Heeft u interesse in of vragen over het Comandi Dashboard? Neem dan contact met ons op.

Gratis demo aanvragen

Accountants Franchise MKB Video