Comandi Dashboards voor accountants en adviseurs

Juist nu is actie vereist! Uw omzet staat onder druk door toenemende concurrentie en u wilt zich meer toeleggen op advies. Vernieuw uw dienstverlening door klanten doorlopend actueel inzicht en extra toegevoegde waarde te bieden. Met Comandi Dashboard helpt u klanten écht sturen op cijfers.

Benieuwd hoe? Klik op één van de punten hieronder voor meer informatie…

Verbeter uw prestaties

Toegang tot nieuwe business modellen

De accountancy sector krimpt al jaren, alleen innovatieve bedrijven die de markt op een slimme manier benaderen groeien nog. Hoe gaat u om met deze ontwikkelingen? Comandi Dashboard wordt gebruikt door accountants die de weg naar boven hebben gevonden. Innovatieve accountants kunnen met ons dashboard doorlopend rapporteren wat de weg openstelt om een sterkere relatie met de cliënt op te bouwen. Zo kunt u actief betrokken blijven in plaats van kwartaal of jaarcijfers te leveren die niet meer relevant zijn.

Behaal meer resultaat per cliënt

De weg naar meer resultaat per klant schuilt voor accountants in toegevoegde waarde. Het klassieke werk van een accountant wordt simpelweg niet meer als waardevol gepercipieerd door ondernemers waardoor tarieven onder druk staan.
Door ondernemers ter zijde te staan met relevante en actuele informatie gecombineerd met sterk financieel advies kan deze trend gebroken worden en daadwerkelijk waarde toegevoegd worden door accountants. Dit is de basis van een sterker resultaat per cliënt, uiteraard kennen wij vele praktijk toepassingen van dit principe die wij graag met u delen.

Verkrijgbaar in uw eigen huisstijl en portal

Uiteraard wil u het Comandi Dashboard volledig integreren in uw dienstverlening. Dit kan zowel op niveau van uw huisstijl als de techniek. Zo kunnen wij het dashboard preparen in uw kleurstelling met logo en via single sign-on integreren in uw portal.
Gebruikers van Comandi Dashboard loggen veelal dagelijks in, dit betekent dat het contact van uw cliënt met uw merk en kantoor verveelvoudigd wordt. Dit biedt vele mogelijkheden in de communicatie en versterkt uw relatie continue.


Comandi Dashboard - Laptop

Bespaar op kosten


Comandi Dashboard - Tablet

Maak uw organisatie efficiënter

De financiële informatie in Comandi Dashboard wordt direct uit het grootboek gehaald. Om de informatie actueel te maken moet de administratie dus regelmatig geüpdate worden. Dit biedt u als accountant de kans om op meer regelmatige basis samen te werken met uw cliënt – bijvoorbeeld eens per maand in plaats van eens per kwartaal. Lage frequenties leveren bij accountancy organisaties perioden met piekdrukte op wat erg inefficiënt is. Comandi Dashboard vormt voor beide partijen de motivator om regelmatiger de administratie (digitaal) bij te werken. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige verdeling van de werkdruk voor uw kantoor en kan uw klant altijd de meest actuele cijfers inzien. Een voordeel voor alle partijen wat het werk van de accountant relevanter maakt voor de dagelijkse business.

Online betrokkenheid kost u geen tijd

Door gebruik te maken van Comandi Dashboard komen uw klanten vaker naar uw website: dit versterkt het gevoel van betrokkenheid. Bovendien is uw klant vaker bezig met actuele cijfers en het inzicht dat hij/zij daaruit kan halen. Het beste hieraan? Het kost u geen tijd. U biedt meerwaarde die na implementatie (door Comandi) volautomatisch doorloopt.