Comandi Dashboards: maak kennis met het nieuwe sturen op cijfers!

Comandi Dashboard - Devices

Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. U wilt trends eerder signaleren dan uw concurrenten? Sturen op realtime financiele en operationele data? Sneller en betere beslissingen nemen? Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn. Met Comandi bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit!

Comandi biedt:

  • Ontzorging: dataverzameling en rapportage volautomatisch;
  • Inzicht: alle relevante stuurinformatie binnen één dashboard;
  • Focus: specifieke KPI’s, benchmarking, forecasting, scenario analyse en meer.

Uw management dashboard is de verzamelplaats voor álle relevante bedrijfsinformatie. Om tijdig de juiste management beslissingen te kunnen nemen heeft u inzicht nodig in de actuele prestaties van uw onderneming. Klassieke spreadsheets zijn tijdrovend, complex en foutgevoelig. Comandi draagt zorg voor volautomatische koppelingen met uw bronsystemen en rapporteert daardoor continue de meest actuele cijfers.

De voor ú relevante management informatie wordt gevisualiseerd in klokken, tellers en grafieken zodat u direct nuttig inzicht verkrijgt. Of het nu gaat om headlines op strategisch niveau of details op operationeel niveau. Comandi stelt u in staat doorlopend te voorzien in uw behoefte aan monitoring van prestaties, forecasting, benchmarking en analyseren van toekomstige scenario’s.

Werkt uw organisatie met verschillende software systemen voor financiën, sales, productie, personeel en andere disciplines? En bevindt de voor u relevante bedrijfsinformatie zich dus ook in verschillende systemen? Geen punt! Comandi functioneert als schil over uw bestaande software heen: informatie wordt uit alle relevante systemen opgehaald en overzichtelijk gepresenteerd in één overkoepelend management dashboard.

usp2

Ontzorging

Comandi haalt uw data volledig automatisch op. Dit betekent dat u geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data of het opstellen van rapportages. U kunt al uw tijd steken in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen.

Inzicht

Door informatie uit verschillende bronnen te combineren in één overzichtelijk dashboard ontstaat een volledig beeld over uw bedrijfsprestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld KPI’s opstellen met informatie uit financiële & operationele bronnen. Hierdoor kunt u direct bronoverschrijdende situaties overzien, doorgronden en op basis daarvan handelen.

Focus

De verschillende features van Comandi Dashboard stellen u in staat om overzicht te bewaren maar ook in te zoomen op specifieke zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld desgewenst gebruikerspecifieke KPI’s opstellen, verschillende benchmarks toepassen, scenario planningen maken, cashflow analyseren, investeringen simuleren en tot op productniveau ontwikkelingen volgen.

Graag presenteren wij u Comandi Dashboards

Bekijk ook voor meer informatie