Bezoek ons tijdens de volgende beurzen (incl. Tickets)

Bezoek ons tijdens de volgende beurzen (incl. Tickets)

De aankomende maand staan wij op drie beurzen voor drie verschillende doelgroepen. Graag nodigen wij jullie uit voor de onderstaande beurzen. Bij interesse voor één of meerdere beurzen ontvangen wij graag een mail zodat wij één of meerdere tickets beschikbaar kunnen stellen. Mail: info@comandi.nl

Financial Systems 2017 – 18 mei 2017
Financial Systems is Nederlands grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig programma. Daarmee biedt Financial Systems bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor professionals in financiële beroepen. Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking Next Level Academy. Het event wordt elk jaar door bijna 1000 finance professionals bezocht.

Meer informatie: klik hier

Nmbrs HR app event – 1 juni 2017
Tijdens deze dag presenteert Nmbrs  zijn toekomstvisie op de HR markt en de nieuwe te lanceren producten. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van “best of breed” oplossingen en willen daarom een platform bieden waar onze gebruikers en partners bij elkaar kunnen komen om te zien wat er allemaal in de markt speelt op het gebied van andere (HR) software applicaties die gekoppeld kunnen worden aan Nmbrs®.

Om als bedrijf zo efficiënt mogelijk te werken, is het mogelijk om Nmbrs® te koppelen aan andere (online) software-applicaties. Denk hierbij aan: planning, HR, recruitment of boekhouding. Dankzij automatische uitwisseling van gegevens tussen deze systemen besparen HR-professionals, managers en andere eindgebruikers veel tijd.

Om deze reden biedt Nmbrs® (potentiële) integratiepartners de kans om hun product te presenteren gedurende 8 min. durende pitches, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing en de ideale digitale straat kunnen creëren.

Meer informatie: klik hier

Accountancy Expo 2017 – 20 juni 2017

De Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen. Stel zelf je dagprogramma samen rond thema’s die bij jou passen!

Kom je 20 juni ook naar de Accountancy Expo 2017? Mis het niet! Ontdek het meest vernieuwende evenement in de accountancybranche. Beleef het, laat je inspireren en ontmoet 800 vakgenoten in De Loods te Nijkerk.

Meer informatie: klik hier

Accountants Franchise MKB